87/6/5
4:33 ع
راز زندگی
در افسانه ها آمده روزی که خداوند جهان را آفرید
فرشتگان مغرب را به بارگاه خود فراخواند
و از آنها خواست تا برای پنهان کردن راز زندگی پیشنهاد بدهند .
یکی از فرشتگان به پروردگار گفت: آن را در اعماق دشت های زمین مدفون کن.
فرشته دیگری گفت آن را در زیر دریاها قرار بده .
سومی گفت راز زندگی را در کوهها پنهان کن.
ولی خداوند فرمود اگر من بخواهم به گفته های شما عمل کنم
فقط تعداد کمی از بندگانم قادر خواهند بود آن را بیابند.
در حال که من می خواهم راز زندگی در دسترس همه بندگانم باشد.
در این هنگام یکی از فرشتگان گفت ای خدای مهربان راز زندگی را در قلب بندگانت قرار بده.
زیرا علیرغم اینکه براحتی در دسترس همه و به تعداد همه است ولی کمتر کسی به این فکر می افتد که برای پیدا کردن آن باید به قلب و درون خودش نگاه کند.
87/6/5
4:25 ع
87/6/5
4:11 ع
87/6/5
4:4 ع
87/6/5
3:57 ع
87/6/5
2:20 ع
87/6/5
1:51 ع
87/6/4
8:6 ع
آئین سخنوری
دیل کارنگی در کتاب آئین سخنوری به سخنرانان آماتور گوشزد می کند
که اگر می خواهید سخنانتان شنونده را منقلب کرده و تکان دهد سعی کنید در لابه لای حرف ها از جملات بزرگان استفاده کنید.
استاد کارنگی البته یک نکته را از قلم انداخته اند که اغلب بزرگان در راستای (عجب کلمه ای) اهداف مورد نظر ما جملات کارآمدی از خود به جای نگذاشته اند.
مثلاً نیوتن برای چانه زنی در دکان قصابی و یا کانت برای مقابله با صاحبخانه جملات به دردبخوری نگفته اند.
ولی از آنجا که جوینده یابنده است و هیچ قفلی بدون کلید نیست پیشنهاد من این است که در هر جا از هر که خواستید با هر هدفی می توانید از جملات بزرگان استفاده کنید. به عبارت دیگر مطمئن باشید که مستمعان معاصر حال و حوصله جست وجو برای پیدا کردن مأخذ جملات مورد نظر شما را ندارند و شما می توانید با خیال راحت در گفت وگوهای خود از هر کسی که سرش به تنش می ارزد نقل قول کنید. فقط یادتان نرود که از کسی جملات قصار کُپ بزنید که به موضوع موردنظر شما بیاید. چند نمونه امتحان داده و از آب گذشته ارائه می کنم که قضیه دستان بیاید. از نیچه تا دلتان می خواهد درباره مردانگی نقل قول بیاورید. سبیل ایشان برای هرگونه استفاده در این زمینه راهگشاست. فروید جان می دهد برای نقل قول درباره مسائل جنسی و تنگناهای مربوطه. اینشتین دربست در خدمت شماست برای حل مسائل مربوط به حافظه و نبوغ و جلوگیری از سئوال «چرا درس نمی خوانی» از سوی والدین. بوعلی سینا بگویید و هر چه دلتان می خواهد از سرگشتگی انسان در طبیعت حرف بزنید. به هر چیزی شک دارید پای دکارت را وسط بکشید. سرمایه و ناسزا به سرمایه داری خوراک مارکس است، البته لنین هم راه دارد. ماورا حیطه جملات «کیرکه گارد» است. هر جمله بی معنایی هم که خواستید بگویید و دنبال شریک جرم می گردید به اعتبار من بروید سراغ بنیامین (منظورم بنیامین خواننده نیست)، فوکو، هوسرل، هایدگر، هابرماس و کلاً مکتب فرانکفورت. هرجا کسی پیدا شد و مچتان را گرفت اصلاً دچار هراس نشوید. یک جمله یادتان می دهم که خیلی ها جواب گرفته اند.در این مواقع بزنید به جاده خاکی که مترجم اشتباه کرده. مطمئن باشید با این روش مستمعان شما علاوه بر اینکه تحت تاثیر قرار می گیرند شما را حلواحلوا هم می کنند. بنده کسی را می شناسم که با همین روش در کافه های تهران روزی ?? تا کاپوچینوی مفت می خورد. فروید اگر به این درد نخورد برای ما چه فایده دیگری خواهد داشت؟
87/6/4
6:22 ع